CLICK HERE TO REGISTER E-JARIAH OR DAFTAR E-JARIAH »

Saturday, March 14, 2009

E-Jariah.net Blog

Hari ini Anda memasuki laman web ini dan mendaftar sebagai peserta secara percuma. Selepas mendaftar, anda perlu memasukkan wang sebanyak RM10 ke setiap akaun peserta terawal dibawah untuk membolehkan anda menikmati pendapatan tanpa had dengan 1% usaha sahaja.

Kemudian.. Selepas anda mendaftar dan membayar (langkah pertama tadi), anda akan menerima 1 laman web sebegini secara automatik tetapi kali ini no akaun bank anda pula berada di level 5.
Jadual selepas akaun anda diaktifkan. (Dimana kedudukan nombor akaun anda dipaparkan)
Peserta di level 5 sebelum ini akan berganjak naik ke level 4
Peserta di level 4 sebelum ini akan berganjak naik ke level 3
Peserta di level 3 sebelum ini akan berganjak naik ke level 2
Peserta di level 2 sebelum ini akan keluar dari senarai (level 1 untuk pengurusan admin)

Seterusnya anda hanya perlu mempromosikan laman web anda dan setiap peserta baru yang memasuki laman web anda akan membayar RM10 kepada anda yang berada di level 5.

Sekiranya peserta A mendaftar melalui promosi anda, no akaun anda akan berganjak naik ke level 4 dan peserta A akan berada di level 5.

Sekiranya peserta B mendaftar melalui promosi anda, no akaun anda akan berganjak naik ke level 4 dan peserta B akan berada di level 5.

Sekiranya peserta C mendaftar melalui promosi anda, no akaun anda akan berganjak naik ke level 4 dan peserta C akan berada di level 5

Ganda wang RM10 terus ke akaun Maybank anda melalui sistem e-jariah. Baca, fahamkan & daftar PERCUMA secara online sekarang di: